Camerabewaking

wat u niet kon zien, is wel digitaal vastgelegd

Heeft u binnen uw bedrijf te maken gehad met inbraak, bedreiging of nog erger, een overval? Camera´s zijn van onschatbare waarde als het om het oplossen van misdrijven gaat.

Ook alledaagse zaken die voorkomen in en rond uw bedrijf kunnen vanaf harde schijf en beeldscherm achteraf bekeken worden, zoals bijvoorbeeld schade aan goederen tijdens in en uitladen,  kashandelingen, en een duidelijk overzicht van de aanwezigheid van bezoekers en personeel. Uiteraard kunt u ook ‘live’ meekijken en kiezen tussen verschillende camera’s.

Muller Techniek Arnhem levert en installeert hoogwaardige full color camera-
systemen met digitale beeldopslag, tegen concurrerende prijzen. Door juiste opstelling van de camera´s kunt u bij ons rekenen op gezichtsherkenning in
plaats van haarkruin- of pet- herkenning en kentekenherkenning in plaats van een ‘donkerkleurige auto’.

Uiteraard is vooraf van belang om, met u als gebruiker, een nauwkeurig plan te maken m.b.t. de camera-opstelling.  

Het is aan te raden camera’s zichtbaar te installeren. Hiervan gaat een zeer goede preventieve werking uit, waardoor u minder snel slachtoffer zult worden van criminele activiteiten. Zo kunt u een camera bewakingssysteem zelfs terugverdienen.

Wij leveren hoogwaardige complete sets, bestaande uit 4 stuks kleuren-domecamera’s, 60 Gigabyte recorder en VGA kleurenmonitor vanaf € 1180,00.

 

Met het oog op de toekomst...
Sinds 1985